JAK USPOŘÁDAT VÁNOČNÍ VEČÍREK

02.10.2014 17:51

Pomalu nás začínají kontaktovat klienti, kteří přemýšlení o vánočním večírku. Ať už se jedná o vaše klienty, partnery či zaměstnance, vždy byste měli mít na paměti několik základních bodů.

1. Co pořádáte?
Chcete své hosty pozvat na výjimečnou večeři, chcete uspořádat ples nebo je chcete přivítat na drink v baru? Důležité je si ujasnit co chcete, aby hosté zažili, o toho se pak odvíjí jak místo tak program.

2. Rozpočet
Říkáme, že pracovat se dá s každým rozpočtem, ale ples s galavečeří pro 100 hostů na Žofíně neuděláme. Proto je dobré pracovat s rámcovým rozpočtem, který můžete pro vánoční večírek uvolnit. Samozřejmostí je, že pokud si nevíte rady co můžete ve vašem rozpočtu dostat, naši profesionálové vám připraví návrhy, ze kterých si určitě vyberete.

3. Hosté
Při sestavování guest listu je dobré myslet na body popsané výše. Pro sestavení většího seznamu je vhodnější využít online formuláře, kde vám hosté napíší i případné požadavky na dopravu či ubytování. Dobře připravený guest list pak ulehčí práci hosteskám u registrace večírku.  

4. Místo
Především v předvánočním čase jsou exponovaná místa jako kluby, restaurace či diskotéky často brzy zamluvené a v termínech se později budete muset přizpůsobovat. Doporučujeme stanovit si tedy místo pro konání vašeho večírku dostatečně dopředu. 

5. Organizace
Každý jsme navštívili bezpočet večírků a víme jak je to pro hosty nepříjemné pokud vázne organizace. Proto neváhejte využít služeb eventové agentury. V agenturách jsou profesionálové s mnohaletou praxí, kteří vidí věci, u nichž hrozí problém mnohem dříve než vy. Navíc vám obvykle i ušetří peníze. Díky dlouhodobým vztahům, velkému množství odběrů a vypracovaného vztahu s dodavateli se agentura dostane na nižší ceny u poptávaných služeb.

Neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se váš večírek!

Zpět

Kontakt

SIMPLE the event agency
Harlacherova 3320/6C
Praha 10
10600

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode